Prijsindicatie akoestiekverbetering

U ervaart hinderlijke galm in uw woning of bedrijfsruimte, de verstaanbaarheid laat te wensen over. Onderstaande geeft u een indicatie welke kosten het met zich meebrengt dit te verbeteren. 

Wilt u zeker van uw zaak zijn, kies dan voor een galmmeting. Door een RT60 impulsmeting uit te voeren breng ik in kaart wat de galmtijden zijn. Adhv deze waarden kan ik heel precies aangeven hoeveel materiaal u nodig hebt. 

Galmmeting

Ik kom bij u langs, doe in de ruimte een Rt60 impulsmeting. De resultaten hiervan leg ik u uit en verklaar de akoestiek. Daarnaast reken ik de hoeveelheid akoestisch materiaal uit welke nodig is om de akoestiek te optimaliseren. Indien gewenst denk ik mee waar u materiaal in de ruimte kunt toevoegen.
Binnen drie werkdagen ontvangt u een verslag van de galmmeting.
€ 150,-
inclusief btw

30 m2 vloeroppervlakte

8 m2 akoestisch materiaal, inclusief montage. Dit is een goed gemiddelde voor een ruimte met een vloeroppervlakte van ongeveer 30 m2.
Wij leveren 6 panelen van 1,2 x 1,2 meter welke wij tegen het plafond monteren.
De prijs hiervoor bedraagt inclusief montage
€ 1500,-
inclusief btw

45 m2 vloeroppervlakte

14 m2 akoestisch materiaal, inclusief montage. Dit is een goed gemiddelde voor een ruimte met een vloeroppervlakte van ongeveer 45 m2
Wij leveren 10 panelen van 1,2 x 1,2 meter welke wij tegen het plafond monteren.
De prijs hiervoor bedraagt inclusief montage
€ 2300,-
inclusief btw

60 m2 vloeroppervlakte

20 m2 akoestisch materiaal, inclusief montage.Dit is een goed gemiddelde voor een ruimte met een vloeroppervlakte van ongeveer 60 m2.
Wij leveren 14 panelen van 1,2 x 1,2 meter welke wij tegen het plafond monteren.
De prijs hiervoor bedraagt inclusief montage
€ 3000,-
inclusief btw

Er zijn omstandigheden waarvoor bovenstaande prijzen niet gelden. Bijvoorbeeld een plafondhoogte boven 300 cm. Slechte bereikbaarheid van de werkplek (bijvoorbeeld montage in een flatgebouw zonder lift).

Bovenstaand prijzen zijn gebaseerd op een reisafstand tot 30 kilometer vanaf Borne. 

Indien u contact met mij opneemt, kan ik u een offerte sturen met hierin de totaalprijs.