Error: Your upload path is not valid or does not exist: /home/deb59172/domains/s2p.nl/public_html/wp-content/uploads Materialen galmvermindering - Sound2Produce van Galm naar Rust

Wat is er nodig voor het verminderen van galm of verbeteren van de akoestiek?

Moderne bouw en dito inrichting heeft het gevolg dat ruimtes meer zijn gaan galmen en de verstaanbaarheid achteruit is gegaan. De zware gordijnen van vroeger……………..

Wandpaneel

Bij een akoestisch wandpaneel kunt u denken aan een fotopaneel, een hoogwaardige (fotokwaliteit) print met een door u zelf gekozen afbeelding of een stock-foto in elke gewenste maat. Ook kan een wandpaneel eenĀ  stoffen paneel zijn, met een effen stof bekleed.

Plafondpaneel

Een akoestisch plafondpaneel is een paneel welke aan uw plafond gelijmd of gehangen wordt. Dit zijn vaak panelen van 4 cm dikte geperst steenwol, in een effen kleur (vaak wit) gespoten. Een veel voorkomende maat is 120 x 120, maar ook 60 x60 of 120 x 60 cm is mogelijk.

Akoestische wand

Een akoestische wand is een voorzetwand bestaande uit (houten) schroten met tussenruimte. Hierachter wordt akoestisch materiaal geplaatst. Een hele mooie natuurlijke oplossing.

Akoestisch fotopaneel

Op maat gemaakt fotopaneel 220 cm breedte x 220 cm hoogte.